Oca 26

DEĞERLİ KARADENİZLİLER

10407075_803698469641132_5805239937059408247_nDEĞERLİ KARADENİZLİLER,

KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ 1992 YILINDA KURULMUŞ OLUP KURUCU BAŞKANLIĞINI SERVER BAKIR YAPMIŞTIR. İLERLEYEN YILLARDA SN MUSTAFA GÖKMEN, SN AHMET ZENGİN, SN OSMAN ÇOLAK, SN AHMET ZEKİ GENÇ, SN HALİL İBRAHİM AKBAĞ, SN MAHMUT KUŞ VE SN ARİF ÖZBAYRAK BAŞKANLIK GÖREVLERİNİ YÜRÜTMÜŞLERDİR. SON OLARAK 05 HAZİRAN 2011 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN KURULTAYLA 8İNCİ GENEL BAŞKAN OLARAK BEN TURAN BÜYÜKYILMAZ SEÇİLMİŞ BULUNUYORUM.

Oca 23

BAŞKANLIK SEÇİMİ

Değerli KKTC Karadeniz Kültür Derneği üyeleri,
Derneğimizin 12. Olağan Genel Kurulu 31 Mayıs 2015, Pazar günü gerçekleştirilecektir. Kurultay’da yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkanlık seçimi gerçekleştirilecektir. Genel kurulda oy kullanacak olan kişiler 1 Aralık 2014, Pazartesi günü saat 24:00’e kadar dernek üyeliklerini yapmaları gerekmektedir. 1 Aralık 2014 sonrasında da kişiler üyeliklerini yapabilirler. Fakat bu kişiler 12. Olağan Genel Kurulda oy kullanamayacaklardır. Kurultayda oy kullanacak kişiler listesi 3 Aralık 2014, Çarşamba günü yayınlanacaktır (Taslak). Bu listeye yapılan itirazlar değerlendirilecek ve Gazimağusa Kaymakamlığından onaylı kesin liste 4 Aralık 2014 Perşembe günü yayınlanacaktır (İnternet, Merkez bina duyuru panosu ve Şube panolarından)

Oca 29

KKTC KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİNE NASIL ÜYE OLABİLİRİM?

1. TEBERRÜ İLE ÜYE OLMA;
• YILLIK ÜYE AİDATI OLAN 60 TL’NİN ÖDENMESİYLE TEBERRÜ MAKBUZ KARŞILIĞI ÜYE OLUNABİLİR.
NOT: TEBERRÜ MAKBUZU GENEL MERKEZ BİNAMIZ, GENEL BAŞKAN VE GENEL SEKRETERDE MEVCUTTUR.

Oca 29

DERNEĞİN ANLAŞMALI OLDUĞU YERLER VE ÜYELERİN KULLANABİLECEKLERİ İNDİRİMLER

• GÖZÜM OPTİK %20 İNDİRİM
• KOLAN BRITISH %20 İNDİRİM Bu girişin kalanını oku »

Oca 27

ERKAN ZENGİN DE MUTLU SON

Trab­zons­por, transferi için Fenerbahçe’yle kapıştığı Es­ki­şe­hirsporlu Er­kan Zen­gin’i bitirdi.

Baş­kan İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu, Teknik Direktör Er­sun Ya­nal ile bir­lik­te git­ti­ği İs­veç’te Er­kan ve me­na­je­riy­le gö­rü­şüp an­laş­tı.

Dernek videolarımız

Eski yazılar «