Şub 09

Dernek Başkanımızın Konuşması

1240042_816277421719833_1816777916_nDeğerli hemşerilerim,

08 Ocak 1992 tarihinde tescilini alan KKTC Karadeniz Kültür Derneği, kurulduğu tarihten itibaren kendi kültürünü yaşayıp yaşatmak ve adada doğup büyüyen yeni nesillere kültürünü aktarabilmek için vermiş olduğu onurlu mücadelesi sonucunda, bugünkü KKTC Karadeniz Kültür Derneği ortaya çıkmıştır.

Oca 23

GENEL KURULTAY

Değerli KKTC Karadeniz Kültür Derneği üyeleri,
Derneğimizin 12. Olağan Genel Kurulu 31 Mayıs 2015, Pazar günü gerçekleştirilecektir. Kurultay’da yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkanlık seçimi gerçekleştirilecektir. Genel kurulda oy kullanacak olan kişiler 1 Aralık 2014, Pazartesi günü saat 24:00’e kadar dernek üyeliklerini yapmaları gerekmektedir. 1 Aralık 2014 sonrasında da kişiler üyeliklerini yapabilirler. Fakat bu kişiler 12. Olağan Genel Kurulda oy kullanamayacaklardır. Kurultayda oy kullanacak kişiler listesi 3 Aralık 2014, Çarşamba günü yayınlanacaktır (Taslak). Bu listeye yapılan itirazlar değerlendirilecek ve Gazimağusa Kaymakamlığından onaylı kesin liste 4 Aralık 2014 Perşembe günü yayınlanacaktır (İnternet, Merkez bina duyuru panosu ve Şube panolarından)

Mar 04

İl İl Gezen, Evim Şahane Zonguldak’ta! Hayalleri Gerçekleştirmeye GİDİYOR!

Her gün yeni bir aileyi hayallerine kavuşturan ‘ Evim Şahane’ bir ailenin daha mutlu ediyor. Kanal D’nin sevilen programı bu defa Zonguldak’ta. Maddi imkansızlıklarla dolu bir hayat geçiren Şerif Hanım ve ailesinin yardımına Selim Yuhay ve ekibi koştu. Bu girişin kalanını oku »

SİNOP’TA MİNİKLER AFAD İLE TANIŞTI

Sinop’ta düzenlenen uygulamalı eğitim ile minikler Sinop İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (afad) ile tanıştı.
AFAD İl Müdürlüğü’nce düzenlenen seminerde Sinop Üniversitesi Deniz Yıldızları Ana Okulu öğrencilerine acil durumlarda neler yapılması gerektiği anlatıldı ve bu tür durumlarda AFAD’ın kullandığı malzemeler tanıtıldı. Bu girişin kalanını oku »

Vali Köşger’den Sinop Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyareti

Köşger, ziyarette, Sinop’un kendisi için kişisel tarihinde çok önemli bir sayfayı teşkil ettiğini söyledi.

Trabzon’da İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi

Vakfıkebir Kaymakamı Malğaç: “Olay sayısı ve çeşitilliği açısından ilçemizin, büyüklüğüne benzer diğer ilçelerle kıyasladığımızda Trabzon’un en güvenli ve ülkemizin sayılı yerlerinden biri olduğunu görüyoruz”

Mizahın Başkenti Trabzon’da Mizahla dolu sergi

Mizahın Başkenti Trabzonda Mizahla dolu sergiİl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Mizah Sanatı Derneği’nin düzenlediği, Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği ve Karadeniz Plastik Sanatlar Derneği’nin desteklediği “3.Görsel Mizahi Yapıtlar” sergisi açılıyor.

SAMSUN’DA MİNİBÜS İÇİNDE CİNAYET

Samsun'da minibüs içinde cinayetSAMSUN HABER- Samsun’un İlkadım ilçesi Rasathane mahallesi Ağabali caddesinde park halinde ki minibüste bulunan İbrahim Kurnaz, silahlı saldırıya uğrayarak öldürüldü. Cinayeti işleyen emekli Kemal İncekara adlı şahıs polis tarafından yakalandı.

Rize’nin düşman işgalinden kurtuluşu

Rize’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü kutlama etkinlikleri hava muhalefetine takıldı.

Rize’de trafik kazası

İslampaşa Mahallesi Menderes Bulvarı mevkisinde, sanayi kavşağı istikametinden Rize merkeze giden Ender Papaker’in kullandığı 53 DF 817 plakalı midibüs ile Çayeli yönüne giden Necati Karaoğlu yönetimindeki 53 EH 955 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, otomobilde sıkışan Hacile Yaman, Fato Tekbaş, Rukiye Sandıkçı ve Arif Yaman, Rize Belediyesi itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarıldı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Ordu-Giresun Havalimanı ay sonunda açılıyor

Ordu-Giresun Havalimanı ay sonunda açılıyorYapımına 2011 yılında başlanan, aradan geçen süre içerisinde altyapısı tamamen biten ve üstyapıda ise kaba inşaatları tamamlanan Ordu-Giresun Havalimanı Projesi’nde sona gelindi.

ORDU KAN BAĞIŞINDA HEDEFLERİ AŞIYOR

Ordu Kan Bağış Merkezi Müdürü Cengiz Dönmez, Şubat ayı içerisinde bin 445 ünite kan toplayarak bin 300 olan hedeflerini aştıklarını söyledi. Ordu’da 2015 yılının ikinci ayında da hedeflenen kan bağışı geçildi. Şubat ayı için kan bağış hedefi bin 300 ünite olarak belirlendi. Bu girişin kalanını oku »

Toplam 8 sayfa, 1. sayfa gösteriliyor.12345...Son »